SwedishDanishNorwegianEnglish

Sådan slipper du for reklamer på tv !

Dette kan du på din boks

Du kender det godt. Du sidder i sofaen og filmen er godt i gang, men så kommer der reklamepause. Igen og igen bliver filmen afbrudt. Heldigvis findes der en simpel løsning på det forstyrrende problem.

Der kommer ofte gode film i fjernsynet, men på en række kanaler forstyrres den gode oplevelse af de mange reklamepauser. Det er irriterende, når man har sat sig godt til rette i sofaen og endelig skal se de film og programmer, man har glædet sig til.

Det kan du heldigvis nemt undgå med den smarte, nye tv-boks fra ScandinavianIP.TV. Den kan nemlig hente de gemte film og programmer, du har lyst til at se. Nu kan du lynhurtigt spole henover reklamerne.

Du bestemmer pauserne
Alle kanaler som har det lille ur i oversigten indeholder alle programmer for de sidste 14 dage nu kan du se alle de udsendelser på dine tv-kanaler, som du har lyst til, så du kan se dem ,når det passer dig. Uden reklamer.

For blandt boksens mange smarte funktioner kan man nemlig også spole – både frem og tilbage – og dermed også forbi de lange og mange reklamepauser i det man har optaget. Så kan du nyde de gode film og programmer og slippe for irritationen over afbrydelser, du ikke selv har valgt.

Din tv-tid
På den måde kan man, når det bliver tv-tid i sofaen, gå i sit eget arkiv med optagede film og programmer og vælge lige præcis det, man har glædet sig til at se. Og lige som tv-boksen tillader dig at pause de udsendelser, og spole i de optagede programmer, så du får mest muligt ud af din tv-tid. Vi kalder det Flex-TV.

Hver dag laver en kendt kok i morgen-tv aftensmad klokken 06:00. Hvis du gerne vil have glæde af hans gode råd om sovs, krydderier og gratinering på et mere relevant tidspunkt, kan du vælge at se morgen-tv om aftenen.

Du kan også gemme favoritserien til et tidspunkt, hvor børnene faktisk er gået i seng, ligesom du kan se krimi inden midnat eller se din yndlingsserie søndag formiddag.

Med en tv-boks fra ScandinavianIP.TV kan du nemlig dykke ned i tv-arkivet og finde de sidste par dages mest interessante programmer frem, lige præcis når det passer i din rytme.

På den måde undgår du at spilde tid på at surfe planløst rundt mellem 300+ kanaler, der ikke har noget af interesse, når du har brug for at slappe af foran fjernsynet.

Flere programmer samtidig
Med din boks behøver du ikke længere at stresse for at være klar foran skærmen på et bestemt tidspunkt, og du behøver heller ikke være enig med familien om, hvornår I skal se hvad.
 
Din yndlingsserie bliver optaget til dig selv, mens resten af familien ser Luksusfælden eller Vild med dans. Eller I kan lade ungerne se tv via iPad eller PC, mens de voksne overtager fjernsynet.

Gem det bedste
Måske får du aldrig set de sene krimier, men kunne godt bruge et par afsnit eller tre i streg på en doven søndag? Fordelen er også, at når du har fået optaget et tv-program, kan du nemt spole over reklamepauserne. Det er langt mere afslappende end tv, der er dikteret af en tv-station i stedet for af dig selv.

Få det hele med
Hvis du falder over et spændende program halvvejs inde i udsendelsen, kan du bare finde det i tv-arkivet på et senere tidspunkt. Eller du kan finde det program frem, som alle på Facebook diskuterer, og samtlige af dine kolleger åbenbart har set i går, men som du ikke fik set i første omgang.

Tv-boksen fra ScandinavianIP.TV gør, at du kan fokusere din tid på programmer, du rent faktisk gerne vil se, i stedet for at jagte noget, der virker bare en anelse interessant. Kort sagt har du nu chancen for at forvandle din tv-tid til kvalitetstid.

Du finder en kanal med et lille gult ur og her trykker du på højre pilen og så kommer du ind i en kalender og kan gå tilbage og finde det program du ønsker og trykke OK så starter det og vil du afbryde det trykker du på HOME eller det lille hus lige over venstre pilen og går til venstre igen for at komme til Live TV

-------